Akció!

Szlávtól a mediterránig

1,890Ft 1,325Ft

Kategória:

Leírás

Vegán szakácskönyv tej- és tojásallergiásoknak, cukorbetegeknek és gluténérzékenyeknek, magas vérnyomásban és koleszterinproblémában szenvedőknek.

“A receptes könyvet elsősorban azoknak az allergiásoknak ajánlom, akik valamilyen ételféleséget nélkülöznek, valamint azoknak a vegánoknak, akik nem fogyasztanak semmilyen állati eredetű terméket. A receptgyűjtemény kipróbált, egyszerűen, könnyen, gyorsan elkészíthető, változatos és finom ételekből áll, amelyek az orosz, ukrán, szerb, macedón, török ízvilágba vezetnek be, de találhatunk köztük néhány keleti zamatokat idéző ételt is kedvenceim közül. A hozzávalókat mind könnyű beszerezni élelmiszer-, bio- vagy reformboltokban és szupermarketekben is.
A könyvben rövid életmód-tanácsadás is található tapasztalt dietetikus ajánlásával. A receptek elkészítésénél egészségünk érdekében kíméletes főzéstechnikát alkalmazok, színes, ínycsiklandó fotókkal díszítve. Ezért ezeket az ennivalókat pici gyerekek, diétázók vagy fogyókúrázók is fogyaszthatják, mivel teljesen koleszterinmentes ételekről vanvszó.
Könyvemben a vegán táplálkozást ajánlom, de nem ez a kizárólagos egészséges ételkészítési forma. Természetesen aki fogyaszt tojást és tejterméket, használhatja azt süteményekhez, rakottakhoz, salátákhoz, levesekhez, amikor úgy gondolja, hogy ízlése inkább ezt kívánja.
A receptek nem kötöttek, ezért mindenkit arra biztatok, hogy bátran merjen új ízekkel kísérletezni, hozzáadva a kedvenceit.
Kellemes, örömteli főzést és jó étvágyat kívánok!” (a Szerző)